Μενού

Ο Μάνος επιμελείται ο ίδιος την καθημερινή παραλαβή ολόφρεσκων ψαριών και οστρακοειδών κάθε είδους για να ικανοποιήσει όλες τις προτιμήσεις. Άρωμα θαλασσινό, ψήσιμο στα κάρβουνα, λαδολέμονο είναι μερικά από τα συστατικά που συνθέτουν το μπουκέτο των γεύσεων που θα αποπλανήσει τον ουρανίσκο σας. Με πολλή προσοχή και φροντίδα έχουμε έτοιμες ιδιαίτερες προτάσεις για μοναδικές στιγμές όπως γάμοι, βαφτίσεις ή ακόμα και για τα επαγγελματικά σας γεύματα.

 

ΟΡΕΚΤΙΚΑ – ΜΕΖΕΔΕΣ

Σκορδόψωμο, χόρτα ή λαχανικά (βραστά), μελιτζάνες ή κολοκύθια ή πιπεριές (ψητά), φέτα σαγανάκι, λαχανικά ψητά, μπρουσκέτα με γαύρο, γαύρος μαρινάτος, τσίρος, ρέγγα (σε λάδι και λεμόνι), λακέρδα, αλμυρά ανάμικτα, χαλούμι (ψητά στα κάρβουνα), χαλουμοκεφτέδες, μαστέλλο (κατσικίσιο τυρί ψητό και καπνιστό από εμάς), σκουμπρί (καπνιστό ψητό σπέσιαλ), γαύρος (γεμιστός ψητός), χαλούμι (με γαρίδες στα κάρβουνα), μπακαλιάρος κρασάτος, χταπόδι κρασάτο, σουπιές ψητές (με το μελάνι) σουπιές με σπανάκι, χταπόδι ψητό (όχι προβρασμένο αλλά στα κάρβουνα) γαριδάκι συμιακό, καλαμάρια τηγανιτά, μύδια φρέσκα (αχνιστά ή με κρασί), γαριδοούρες (φιλέτο τηγανιτές), χέλι καπνιστό (ψητό), σκάρος καπνιστός, ψαρόσουπα, καραβιδόψυχα (στο τηγάνι), καβουροκεφτέδες (στο τηγάνι), μύδια σαγανάκι (κόκκινο ή άσπρο), αυγοτάραχο τσίμας, χταποδοκεφτέδες, γαριδόσουπα, γαρίδες σαγανάκι μεγάλες, γαρίδες σκορδάτες, ανάμικτα θαλασσινά σαγανάκι, καρπάτσο μπαρμπουνάκι (φιλέτο ωμό), ανάμικτα όστρακα ωμά (πιατέλα μερίδα), πατάτες, σούπες (πιατέλα μερίδα).

 

ΟΥΖΟ – ΡΑΚΙ

Ούζο (Τυρνάβου, Μπαμπατζίμ, Βαρβαγιάννη, Πιτσιλαδή, Άδολον), τσίπουρο (Τυρνάβου, Μπαμπατζίμ), ρακί (Ελληνική και Τουρκική ρακί από σταφύλια 100%, Yeni, Terkidag, Mest, Efe).

 

ΠΟΤΑ – ΚΡΑΣΙΑ

Λευκά κρασιά – ρετσίνα (εμφιαλωμένα από την κάβα μας, χύμα, σε ποτήρι), κόκκινα κρασιά (εμφιαλωμένα απο την κάβα μας, χύμα, σε ποτήρι), μπύρες – ούζο (μικρές, μεγάλες, ούζα, τσίπουρα, ρακί κρητικό χύμα), αναψυκτικά (αναψυκτικά, νερά, ανθρακούχα νερά, χυμοί φρέσκοι, νερό VOSS), καφέδες – ποτά (νεσκαφέ, καππουτσίνο, σπέσιαλ καφέδες με αλκοόλ, ποτά οινοπνευματώδη).

 

ΣΑΛΑΤΕΣ

Μιξ ελιές μερίδα, φέτα μερίδα, σκορδαλιά, τζατζίκι με γιαούρτι ή σταγγιστό, ντοματοσαλάτα, ταραμολοσαλάτα, χούμους, μπατζάρια σαλάτα, λάχανο, ντομάτα κρεμμύδι κάπαρη (συμιακή συνταγή), μαρούλι σαλάτα, μαρούλι και ντομάτα, σαλάτα χωριάτικη (με φέτα πρόβεια και φύλλα κάπαρη), τρικολόρε (μαρούλι, λάχανο, καρότο), μελιτζανοσαλάτα (φρέσκια), τυροκαφτερή (μαρούλι, λάχανο, καρότο), τονοσαλάτα (με φρέσκο τόνο), χταπόδι σαλάτα (ξυδάτο), ψαροσαλάτα (μαρούλι κάτω και ψάρι φιλέτο βραστό από επάνω), γαριδοσαλάτα (με μαρούλι), καβουροσαλάτα (με μαρούλι), σαλάτα με ανάμικτα θαλασσινά (με μαρούλι), σπινιάλο (από τις πίνες), φουσκοάλο (από τις φούσκες), νυχάκι (είδος σαλιγκαριού της θάλασσας), πορφύρες (είδος σαλιγκαριού της θάλασσας), κοχλιοί (είδος σαλιγκαριού της θάλασσας), αχινοσαλάτα (αυγά του αχινού …σε πιατάκι), αυγά αχινού (σε σφηνάκι).

 

ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ “ΜΑΝΟΣ”

Πιάτο Diporto (γαριδάκι, καλαμάρι, γαρίδες, χταπόδι, γαλέος – για ένα άτομο), ανάμικτα ντόπια τηγανιτά ψάρια (για δύο άτομα), φρίτο μίστο (καλαμάρι με γαρίδες μεγάλες), ανάμικτα σχάρας (ψάρι, γαρίδες, χταπόδι, καλαμάρι, – για δύο άτομα), “Μάνος” μεζέδες σπέσιαλ (για δύο άτομα), ανάμικτο “Σύμη” (γαριδάκι, μύδια, χταπόδι, καλαμάρι, γαρίδες, γαλέος – για δύο άτομα), ανάμικτο “Μάνος” σπέσιαλ (μύδια, κυδόνια, γαριδάκι Σύμης, χταπόδι, καλαμάρι, γαρίδες ψητές, ψάρι, αστακός).

 

ΨΑΡΙΑ

Αθερίνα ή μαριδάκι ή γαύρος, γόπες ή κοχλιοί, χάνοι ή πέρκες (στο τηγάνι), μπακαλιάρος παστός (τηγανιτός με σκορδιλιά), σαλάχι τηγανιτό, γαλέος τηγανιτός (μικρός καρχαριοειδές), γλώσσα φιλέτο (τηγανιτή), καλαμάρι (τηγανιτό), πέρκα ψητή (φιλέτο), κουτσομούρα (τηγανιτή), καλαμάρι γεμιστό (ψητό με τυριά), γαρίδες ψητές (μεγάλες), καβουροδαγκάνα (γίγας), σκάροι, γερμανοί, κουτσομούρες, καλαμάρια – σουπιές (ψητά), τσιπούρες (στα κάρβουνα), σκορπιοί (ψητοί στα κάρβουνα), λαυράκια – μελανούρια (Β κατ.), μπαρμπούνια ντόπια (Α κατ.), σαργοί – σκαθάρια ντόπια (Α κατ.) ροφοί – στείρες – σφυρίδες (Α κατ.), μύδια, φούσκες, καζίκια, γαρίποδες, κυδώνια – γυαλιστέρες, στρείδια γαλλικά, γαρίδες, καραβίδες, βασιλικά καβουροπόδαρα (Α κατ.), αστακός (κατεφυγμένος & φρέσκος), κολοχτύπα (ζωντανή).